Kisah Nazri Agen Coway

(5 Kekosongan untuk Ogos 2018) – Ejen Coway Part Time dan Full Time

Coway ni SKIM MLM?

Satu ketika dulu, saya pernah kerja di pasar borong Kuala Lumpur, tau-tau lah kan kerja pasar macam mana die punye penat nauzubillah. Dari pukol 12 tengah malam sampai pukol 6 pagi. Balik rumah memang terus tidur.

Siang pulak kerja sebagai “installer” bagi syarikat telekomunikasi gergasi di Malaysia. Masyuk memang masyuk tapi tak berape lama lepas tu, payment banyak tertunggak, nampak kaya atas kertas claim jek.

Kerja dah penat ni dan masa pon banyak habis. Payment tak dapat sampai terpaksa isteri dulukan duit dulu awal bulan untuk beli kelengkapan asas anak-anak. Korang yang pernah alami pengalaman macam ni mesti faham apa perasaan saya masa ni. Hilang macho!

Memang betul, duit tak boleh membahagiakan, tapi duit mampu buat kita bahagia. Sebabnya bila takde duit, macam-macam hal yang tak berape molek akan berlaku.

Lama juga la saya dalam keadaan macam tu, sehinggalah saya jumpa kawan satu taman yang jadi Health Planner Coway. Tengok income die, perghhh…

Saya pun kaji punya kaji, terbukti Coway bukanlah skim Multi Level Marketing (MLM). Di Coway ni, anda kerja lebih anda dapat gaji lebih, anda kerja sikit dapat gaji sikit dan kalau anda tak kerja anda takde gaji. Simple.

Pendek kata, kita sendiri tentukan berapa income yang kita nak. Kalau besar sangat yang kita nak, usaha pon kena setimpal laa kan.

Saya buat sales sungguh-sungguh sampai saya boleh langsaikan semua hutang tertunggak dan clearkan nama saya dari blacklist dalam tempoh setahun je.

Alhamdulillah saya juga berjaya sediakan rumah dan kereta untuk keluarga atas nama sendiri dengan menggunakan 100% slip gaji dari Coway.

Jadi saya ingin buka peluang kerja kepada anda semua yang ada keinginan tambah pendapatan atau mencari peluang baru untuk keluar dari kemelut masalah duit.

Ingat ye, peluang kerja ini bukan anda bekerja dengan saya ye. Bukan juga saya yang bayar gaji anda. Anda akan bekerja dengan Coway dan gaji juga akan dibayar oleh Coway (M) Sdn Bhd.

Jadi rebutlah peluang ni, whatsapp saya sekarang.

 

KLIK http://KerjaKosongCowayHQ.wasap.my

 

Empowered by #CSTeam, since 2007
#cowaybynazri

 

  • Adakah anda seperti Tuan Nazri yang sentiasa tak cukup duit setiap hujung bulan walaupun bekerja makan gaji tapi berkemahuan untuk belajar mencari pendapatan tambahan?
  • Adakah anda sudah bosan dengan kerja sekarang dan ingin kerjaya yang lebih bagus?

Kalau nak cuba jadi ejen, bagitau cepat. Saya akan tapis dulu untuk dapatkan ejen yang betul-betul berkualiti dan hanya terhad untuk 10 orang ejen saja.

KLIK link di bawah untuk hubungi saya

Kalau ada apa nak tanya lagi, kita bincang dalam Whatsapp k? Tak sabar rasanya untuk berkolobrasi dengan anda.

 

Isikan Maklumat Anda

 

Fieldset

 

Verification

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *