Testimoni Ejen Coway – Shila Suhir

Posting kali ni agak panjang. Maaf kalau ada yang kurang selesa. Shila nak bagitau kat sini walau apa pun pekerjaan kita bila kita usaha lebih & kerja dengan ikhlas, InsyaAllah apa yang kita impikan akan tercapai.

Semalam Shila dapat call dari CIMB. Rasa cam mimpi je sebab baru 10 hari lepas Shila setelkan semua dokumen untuk apply housing loan. Harini dah ready nak sign offer letter. Syukur.

Masa dapat call tu rasa nak lompat bintang & hati munge-munge riang macam menang cabutan bertuah tau. hihihi.

Alhamdulillah syukur sangat2 dengan rezeki Allah bagi. Cubaan pertama apply housing loan pakai nama Shila sorang. Sebelum ni beli rumah kat area Gombak & kereta pakai nama Husband. Tak sangka usaha keras setahun lebih kerja dengan Coway Shila boleh beli rumah sendri kat UKM bangi.

Alang-alang dah sampai bank, Shila buka akaun ke-2 ASB. Kali ni Shila ambik full loan macam akaun 1. Rasa cam banyak kan ASB loan 400k, tapi bila duit asb tu leh bantu kita setelkan loan rumah dalam masa lebih singkat, memang Shila tak fikir panjang dah.

Kalaulah husband duk pujuk suruh beli kereta yang bulanan 2k tu memang iols pikir 1000 kali la. Bab ni memang Shila berkira sangat-sangat. Hahaha. Nasib baik la dia pun sokong Shila nak beli rumah.

Lain orang lain impian kan. Yang penting #Niat kena betul. Apa pun yang kita buat niat kerana Allah. InsyaAllah, niat yang baik-baik, Allah akan permudahkan.

Lepas ni ada appointment kat Setapak. JOM SERTAI PASUKAN KAMI. Part TIme boleh, Full Time Boleh.
.

#MyBigWhy
#AnakAnakSyurga
#WorldofCoway

#AlwaysBeClosingTeam

Powered by #CSTeam since 2007.

Berminat untuk Jana Pendapatan bersama KAMI?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *